TURNAJ MLADÝCH NADĚJÍ

25.03.2014 11:52, autor: Jiří Jelínek

TURNAJ MLADÝCH NADĚJÍ

 O víkendu se v Táboře uskutečnil již třetí ročník prestižního TURNAJE MLADÝCH NADĚJÍ, za účasti mladých hokejistů z týmů

HC PLZEŇ 1929, HC KOMETA BRNO, HC RYTÍŘI KLADNO, HC SPARTA PRAHA, HC DUKLA JIHLAVA, HC ENERGIE KARLOVY VARY, HC PIRÁTI CHOMUTOV, SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ, HC SLOVAN BRATISLAVA a hokejistů domácího týmu HC TÁBOR.

 Od úvodního zápasu bylo jasné, že mladí hokejisté všech týmů přijeli do Tábora bojovat s obrovským nasazením a snahou, poprat se o co nejlepší umístění. Celkem 140 hokejistů ve 45 utkáních předvádělo na ledové ploše obrovskou bojovnost a o jejich zapálení o odevzdanosti pro tento sport, svědčí i slzy při nepovedených utkáních. Odměnou všem mladým hokejistům bylo nejen velkolepé slavnostní zahájení se světelnými efekty, ale především závěrečné vyhlášení, kdy žádný hokejista neodešel z turnaje s prázdnou.

 Turnaje se defakto zúčastnilo 11 týmů, kdy tím jedenáctým byl tým Lukáše Cíchy, který se po celé dva dny snažil pro malé hokejisty vytvořit úžasné podmínky a nezapomenutelné zážitky. Poděkování patří i hráčům A-týmu, kteří neváhali a přišli doprovodit malé hokejisty domácího mužstva na ledovou plochu při slavnostním zahájení celého turnaje.

JAK SI VEDLI NAŠI HOKEJISTÉ

Z úvodního utkání s Kometou odešli poraženi, ale následné vítězství, kdy přehráli Chomutov, jim dodalo  odhodlání do dalších zápasů. Následovala remíza s Kladnem, ale pozdější vítěz celého turnaje – Sparta, byl nad síly našich hokejistů. Závěrečné utkání prvního dne si mladí Kohouti vychutnali a porazili plzeňskou Škodovku.  Úspěšný vstup do druhého dne podtrhlo vítězství nad týmem Karlových Varů a i přes následnou porážku s mužstvem Třebíče, neskládali mladí hokejisté zbraně. Smolné utkání si Kohouti prožili s Jihlavou, kdy i přes obrovskou bojovnost odešli z utkání poraženi. Poslední „mezinárodní” utkání se Slovanem Bratislava bylo v podání Tábora naprosto úžasné a vítězství mohli oslavit dle svých vzorů – lodičkou.

 HC Tábor – Kometa Brno 3:7, Piráti Chomutov 7:2, Rytíři Kladno 7:7, Sparta Praha 5:9, Plzeň 7:4, Karlovy Vary 4:2, Třebíč 0:12, Dukla Jihlava 4:6, Slovan Bratislava 7:4

 KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE:

1. HC SPARTA PRAHA

2. SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ

3. HC RYTÍŘI KLADNO

4. HC DUKLA JIHLAVA

5. HC KOMETA BRNO

6. HC TÁBOR

7. HC SLOVAN BRATISLAVA

8. HC PIRÁTI CHOMUTOV

9. HC HC ENERGIE KARLOVY VARY

10.HC PLZEŇ 1929


 A JAK SI VEDL TÝM LUKÁŠE CÍCHY?

Vyhrál!!!

Za organizaci a úspěšný průběh celého turnaje se dostalo všem organizátorům vřelého poděkování od trenérů a rodičů z hostujících týmů. Pochvalu a poděkování se dostalo organizátorům i od vedení HC Tábor a to nejen za organizaci celého turnaje, ale především za propagaci táborského hokeje a klubu HC TÁBOR.

A jak již bylo napsáno, díky mimořádnému nasazení organizačního týmu se bude skloňovat jméno města nad Jordánem po celé republice. Po skončení celého turnaje si kompletní tým již dnes plánuje další „tréninkové dávky”, vždyť cesta za obhajobou dosažených výsledků pro příští ročník, je vždy velice těžká. 

 ODKAZY

3.třída ročník 2005:

http://hctabor05.webnode.cz/

 Fotografie:

http://hctabor05.rajce.idnes.cz/TURNAJ_mladych_nadeji_Tabor_22._-_23.03.2014

 Video:

http://www.youtube.com/watch?v=hqESvEI0OHo

 Ohlasy na turnaj:

http://hctabor05.webnode.cz/news/pise-se-o-nas-/

http://hctabor05.webnode.cz/kniha-navstev/

http://www.jcted.cz/taborsky-hokejovy-turnaj-mladych-nadeji-skoncil/

 Turnajová hymna:

http://hctabor05.webnode.cz/galerie/videa/

http://www.hctabor.com/clanky/hymna-k-turnaji-mladych-nadeji/

 

 

 

  

 

 

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality