STARŠÍ DOROST: Procitnutí v pravý čas! Dvě osmigólové výhry vrátily Táborským naději

13.11.2017 21:47, autor: Pavel Šácha

Hráči staršího dorosteneckého výběru konečně rozehnali černá mračna, která se nad nimi po sérii porážek stahovala. V zápasech s reprezentanty domů dětí a mládeže z Rokycan a Českých Budějovic použili shodný mustr a zatížili konta obou soupeřů osmi brankami. Výrazně tím posílili své naděje na průnik do elitní ligové skupiny. Zvládnou-li následující duel na ledě předposledního Českého Krumlova, promění se poslední zápas základní části proti Klatovům v přímý souboj o postup mezi lepší společnost.

HC Rokycany - HC Tábor

0:8 (0:3, 0:4, 0:1)

Pátek, 10.11.2017 0:00 - 9. TŘÍDA

 

Branky a nahrávky: - Kratochvíl (Přívozník, Zavadil), Bouška Petr (Barták), Přívozník (Zavadil), Chocholoušek (Kratochvíl), Kratochvíl (Zavadil), Chocholoušek (Bednář), Malý (Barták, Petr Bouška), Barták (Přívozník).

  Vyloučení: 0:0   Využití: 0:0   Góly v oslabení: 0:0  

HC TÁBOR: Lekeš (41. Bartoň) – Petr Bouška, Šedivý, Pauš, Štekr, Jelínek – Zavadil, Přívozník, Himpan – Bednář, Chocholoušek, Kratochvíl – Knobloch, Barták, Malý, Melichar.

HC Tábor - DDM České Budějovice

8:3 (3:2, 5:1, 0:0)

Neděle, 12.11.2017 16:25 - 9. TŘÍDA

 

Branky a nahrávky: Přívozník (Škrdleta), Štekr (Škrdleta), Škrdleta (Petr Bouška, Kratochvíl), Zavadil (Adamec, Škoda), Škrdleta (Malý), Barták (Adamec), Přívozník, Kratochvíl.

  Vyloučení: 0:0   Využití: 0:0   Góly v oslabení: 0:0  

HC TÁBOR: Lekeš (Stibal) – Adamec, Šedivý, Petr Bouška, Štekr, Pauš, Blafka – Zavadil, Škoda, Himpan – Škrdleta, Přívozník, Kratochvíl – Bednář, Chocholoušek, Malý – Barták, Melichar.


Jindřich Čeřenský, trenér staršího dorostu HC Tábor – po zápase v Rokycanech: „Do utkání jsme vstoupili přesně tak, jak jsme si přáli. Už v prvním střídání jsme dali vedoucí gól a třetinu jsme nakonec vyhráli 3:0. Jsem rád, že se kluci za takového stavu neuspokojili a pokračovali v dobrém výkonu. Ve třetí části jsme tak mohli dát příležitost druhému brankáři i dalším hráčům.“ Po zápase s Českými Budějovicemi: „Měli jsme opět dobrý začátek a šli do vedení, ale po zbytečné chybě jsme dovolili soupeři vyrovnat. Sice jsme pak odskočili na dva góly, ale ještě v první třetině hosté snížili na 3:2. O výsledku rozhodla naše parádní desetiminutovka ve druhé třetině, ve které jsme dali pět gólů. Znovu jsme tak mohli poslat do hry kluky ze střídačky.“   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality