MLADŠÍ DOROST: Táborští mladíci své soupeře zasypali, trenéry však nenadchli

13.02.2018 20:47, autor: Pavel Šácha

Do ligové nadstavbové sbírky mladšího dorostu přibyla po víkendu dvě očekávaná vítězství nad Krkonošemi a Strakonicemi. Favorizovaný domácí tým je doprovodil výrazným brankovým poměrem 22:5, herním projevem ale své kouče k ryze pochvalnému hodnocení nedonutil.

HC Tábor - HC Krkonoše

13:4 (4:0, 6:1, 3:1)

Sobota, 10.2.2018 0:00 - Dorost

 

Branky a nahrávky: 5. Slabý, 14. Kundrát (Matoušek), 16. Eremiáš (Kovářík), 16. Kundrát (Eremiáš), 24. Duda (Růžička), 30. Kovářík (Berka), 30. Slabý (Šrubař), 35. Kofroň, 38. Růžička, 40. Slabý (Berka, Adamec), 45. Slabý (Kovářík), 48. Slabý (Kovářík), 50. Berka (Slabý, Kovářík) - 40. Kroh (Jirků), 60. Vognar (Jirků, Mlčák).

Rozhodčí: Ondřej -Maxa, Zeman.   Vyloučení: 10:5   Využití: 2:1   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 30:18   Diváci: 50

HC TÁBOR: Novák (Machálek) – Šťastný, Kofroň, Šrubař, Janda, Adamec – Berka, Kovářík, Slabý, Eremiáš, Kundrát, Matoušek, Duda, Růžička, Máca.

HC KRKONOŠE: Holubec, Nosek – Štembera, Mostecký, Horáková, Horák, Mlčák – Vaněk, Rada, Vognar, Kroh, Schierl, Voděrek, Mlejnek, Kolda, Cerman, Jirků.

HC Tábor - HC Strakonice

9:3 (4:1, 1:0, 3:2)

Neděle, 11.2.2018 0:00 - Dorost

 

Branky a nahrávky: Kovářík 2, Ent, Kundrát, Růžička, Máca, Matoušek, Sviták, Janda - Valdman, Braun, Kříž.

Rozhodčí: Deim - Maxa, Šimánek.   Vyloučení: 6:3   Využití: 1:2   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 46:20   Diváci: 50

HC TÁBOR: Machálek, Novák – Šťastný, Kofroň, Šrubař, Janda, Duda, Adamec – Kovářík, Berka, Slabý, Eremiáš, Kundrát, Mareš, Matoušek, Růžička, Ent, Sviták.

HC STRAKONICE: Ešler, Bezpalec – Vaněček st., Krejčí, Vaněček ml. – Andrle, Kříž, Kouba, Beníšek, Rendl, Fabšicová, Valdman, Braun, Časta, Matašovský.


René Skalický, trenér mladšího dorostu HC Tábor – po utkání s Krkonošemi:
„V sobotu jsme odehráli další z naprosto zbytečných zápasů, ve kterém nám soupeř nestačil naprosto ve všem. Střelecky se dařilo zejména první formaci a Vojtovi Slabému, autorovi pěti gólů. V takovýchto zápasech je těžké kluky rovnat a honit k zodpovědnosti, když i bez úsilí vysoko vyhrají. Ani nemá cenu to dlouze komentovat.“ Po utkání se Strakonicemi: „Nedělní utkání bylo jako přes kopírák s tím včerejším, jen s tím rozdílem, že si kluci tu herní nekázeň ze soboty přenesli do zápasu rovnou od začátku. Byl to naprosto strašný hokej a z tréninku se v něm neobjevilo vůbec nic. Po první třetině, která skončila výsledkem 6:1, nastala naprostá anarchie a bohužel bych musel vyhodit do kabiny tři čtvrtiny týmu, abych hrál jen s těmi, co si plní základní hokejové taktické návyky. Ve druhé a třetí třetině se na hru vůbec nedalo koukat a naši dva beci za soupeřovou brankou nebyly výjimkou. Jde to i na moji hlavu, když chci, aby v takových zápasech hráli všichni a ne jen třeba osm těch, kteří mají zodpovědnost a plní si danou taktiku a herní systém. Na oba zápasy musíme rychle zapomenout, v neděli nás čeká veledůležité utkání v Pardubicích o první místo v tabulce.“    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality