GRATULUJEME! Hráči úspěšných výběrů HC Tábor sklidili zasloužený aplaus

16.01.2024 00:00, autor: Pavel Šácha

Táborský mládežnický hokej se v této mistrovské sezoně rozzářil vytouženými barvami. Po náročných bojích dobyli jeho reprezentanti všechny tři stěžejní mety, které si předsevzali. Juniorský výběr po několika letech marné touhy otevřel brány vytoužené druhé nejvyšší soutěže, extraligové celky dorostu a 9. třídy uhájili pro Tábor příslušnost k absolutní tuzemské špičce. Hráčům, členům realizačních týmů i všem podporovatelům a fanouškům těchto mužstev patří obrovský dík!

 
JUNIOŘI PO NĚKOLIKA LETECH MARNÉ SNAHY VYVÁLČILI POSTUP DO LIGY

DOROSTENCI OBSTÁLI V PŘETĚŽKÉ MISI A UHÁJILI EXTRALIGOVOU PŘÍSLUŠNOST

TAKÉ PARTA Z 9. TŘÍDY HC TÁBOR SI SPLNILA SVOU TOUHU A ZŮSTALA EXTRALIGOVÁ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • První zápas, první gól Piráta

    St 23.10. |

    Táborský forvard Jiří Severa se prosadil hned ve svém prvním utkání po přesunu mezi chomutovské Piráty. V prvoligovém střetnutí na ledě Třebíče poslal hosty do vedení 2:1, domácí celek ale stihl výsledek otočit, a tak nakonec přišla branka "Seviče" vniveč. 

    Více...
  • Na pomoc po povodních jde z výtěžku 40 000 Kč

    Út 24.09. |

    Sobotní druholigové střetnutí mezi táborským týmem a Baníkem Příbram doprovázela charitativní akce na pomoc lidem postiženým povodněmi. Klub HC Tábor se pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby rozhodl věnovat k výše uvedenému účelu část výtěžku ze vstupného. Z tohoto počinu nakonec vzešla částka 40 000 Kč. Už před utkáním se navíc k táborskému klubu připojila i společnost Silon Sezimovo Ústí, díky čemuž se celková částka ještě znásobí. O tom, kam tyto finanční prostředky poputují, společně rozhodnou klub HC Tábor s jihočeským hejtmanem Martinem Kubou.             

  • Oliver Šatný v dresu Motoru

    St 11.09. |

    Ve čtvrtečním přípravném utkání mezi Motorem České Budějovice a Škodou Plzeň bude plnit roli dvojky domácího extraligového týmu táborský brankář Oliver Šatný. Zápas se hraje od 17.30 hodin na zimním stadionu v Soběslavi, kde mladý gólman vyrůstal.  

  • Nové cesty bývalých kohoutů

    Út 10.09. |

    V minulých týdnech byly odtajněny osudy několika hráčů, kteří v minulém druholigovém ročníku oblékali dres HC Tábor. Třiatřicetiletý obránce Miloslav Jáchym si ve středu odbyl premiéru v barvách BK Havlíčkův Brod. O tři roky starší univerzální bojovník Petr Zíb vsadil na trenérskou dráhu v nynějším bydlišti v Praze a na Kobře povede žákovské výběry 7. a 5. třídy. Své obrovské hráčské zkušenosti se chystá promítnout do trenérské branže Rudolf Huna. Čtyřiačtyřicetiletý veleúspěšný slovenský internacionál zvažoval i pokračování hráčské kariéry, přednedávnem ho však v jeho domovině představil jako nového hlavního kouče třetiligový Dolný Kubín. Přejeme jim hodně úspěchů na všech frontách!

  • Hokej.cz o druhé ledové ploše v Táboře

    Po 19.08. |

    Výstavbě druhé ledové plochy v Táboře, která by mohla začít už v říjnu, se věnoval i web Hokej.cz. V článku shrnul základní informace týkající se tohoto tématu.   

    Více...
Starší aktuality