HC Tábor - Wikov Hronov

10:1 (3:0, 4:0, 3:1)

Sobota, 3.12.2022 18:00 - Muži

 

Branky a nahrávky: 11. Hajič (Duda), 12. Duda (Hubata, Hajič), 20. Duda (Zíb, Kříž), 29. Dančišin (Vlček, Endál), 32. Vlček (Dančišin, Endál), 34. Seidl (Zayml, Šulek), 38. Šulek (Hubata, Seidl), 46. Endál (Vlček), 47. Chocholoušek (Severa, Černý), 57. Zayml (Suchánek, Šulek) - 60. Bondar (Veselý).

Rozhodčí: Kosnar - Rubáš, Tvrdík.   Vyloučení: 3:6 - navíc Milfait (Tábor) 5+OK   Využití: 1:1   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 50:21   Diváci: 1092

HC TÁBOR: Dvořák (Gába) - Kříž, Suchánek, Černý, Hubata, Kohout - Seidl, Zayml, Šulek - Endál, Vlček, Dančišin - Bárta, Milfait, Severa - Duda, Zíb, Hajič.

WIKOV HRONOV: Ryšavý (Ševců) - Salnikov, Amirov, Pavelka, Exner, Veselý - Horký, Putz, Akhmetianov, Hovsepyan, Lejdar, Eremiáš, Poppel, Bondar, Štrombach.

 

Související články

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality