Ze svátečního derby proti veselskému rivalovi vyválčilo „béčko“ cenné dva body

28.09.2017 23:28, autor: Pavel Šácha

Hokejisté táborského B-týmu mohou být se startem do nové sezony krajské ligy navýsost spokojení. Po výhře u Vajgaru jim byli nuceni odevzdat svůj skalp hráči veselské Lokomotivy, byť se tak stalo až v pětiminutovém prodloužení. Vítěznou branku znovu obstaral zkušený David Hubáček.

Ze svátečního derby proti veselskému rivalovi vyválčilo „béčko“ cenné dva body

HC Tábor B - Veselí nad Lužnicí

5:4p (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)

Čtvrtek, 28.9.2017 18:00 - Muži B

 

Branky a nahrávky: Bouška (Kadilák), Pospíchal (Kratochvíl), Prštický (Kadilák), Pospíchal (Hastrman), D. Hubáček (Prštický). - 7. Benda (Mikeska), 10. J. Míchal (Mikeska), 36. L. Míchal (Klimeš), 47. Bůžek (J. Novák).

Rozhodčí: Vovčko - Diviš, Mašek.   Vyloučení: 4:4 - navic Mikeska (Veselí) 10 minut OT   Využití: 1:0   Góly v oslabení: 0:0   Diváci: 220

HC TÁBOR B: Michal Novák – Růžek, Hlaveš, Hastrman, F. Hubáček, Brabec, Dudák, Bouška – Syrovátka, Jelínek, D. Hubáček – Kratochvíl, Pospíchal, Drda – Martin Novák, Prštický, Kadilák.

VESELÍ NAD LUŽNICÍ: F. Dvořák – Lomský, Chlaň, Drs, L. Míchal, Kyml, Malecha – J. Míchal, Mikeska, Dušák, Klimeš, Arnold, Vlach, J. Novák, Benda, Bůžek.


Štěpán Kadilák, trenér B-týmu HC Tábor: „Podobně jako v Jindřichově Hradci jsme byli na začátku ospalí a zase jsme prohrávali 0:2. Ještě do konce třetiny se nám povedlo dát kontaktní gól. Ve druhé části se náš výkon mírně zlepšil a byli jsme aktivnější, ale celkově byla hra hodně neurovnaná. V poslední třetině už jsme byli lepším týmem a podařilo se nám vyrovnat. Hosté sice vzápětí znovu odskočili, ale pak jsme dali čtvrtý gól a šlo se do prodloužení. V něm soupeř žádnou výraznou příležitost neměl, naopak my jsme ze třetí naší šance dali vítězný gól. Myslím si, že jsme v utkání podali poměrně slušný výkon a znovu nám zachytal velmi dobře Michal Novák. Pozitivní je, že jsme v závěru opět dokázali i takového soupeře, jakým je Veselí, přitlačit a přebruslit.“     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality