ŠŤASTNÝ PUK! Nová soutěž, která opepří domácí duely A-týmu včetně úterní přípravy s Motorem

27.08.2016 21:51, autor: Pavel Šácha

Hokejový klub HC Tábor ve spolupráci se společností Penta CZ, s.r.o., připravil pro své fanoušky novou atraktivní soutěž o mimořádně hodnotné ceny.

Soutěž nese název Šťastný puk a provázet bude každý domácí zápas druholigových Kohoutů v blížící se sezoně. Prmeiéru si odbyla už při očekávaném přípravném utkání s Motorem České Budějovice!

Scénář soutěže

Při každém domácím střetnutí A-týmu – nejpozději do zahájení jeho druhé třetiny – si mohou fanoušci zakoupit ve Fanshopu HC Tábor označené číslem. K nim dostanou i kupón pro kontrolu v případě dosažení výhry.

 Během druhé přestávky po úpravě ledové plochy oznámí hlasatel začátek soutěže a na jeho pokyn vhodí soutěžící zakoupené puky na ledovou plochu. Cílem se pro ně stane středový bod pro vhazování. Majitelé tři puků, které se mu citnou nejblíže, se mohou těšit na níže uvedené atraktivní ceny.

 Důležité upozornění! Vhazovat puky na led je povoleno jen z první řady tribuny!

Cenový fond soutěže Šťastný puk

1. místo: multifunkční mixér G21 Perfect Smoothie Vitality v hodnotě 5.999 Kč.
2.místo: sušička ovoce G21 Paradiso Big v hodnotě 1.599 Kč.
3.místo: luxusní sada příborů G21 Ambiente line v hodnotě 899 Kč.

Ceny si mohou fanoušci prohlédnout na internetových portálech společnosti.

 Dodejme, že HC Tábor a společnost Penta CZ, s.r.o., připravují pro své fanoušky možnost zakoupení zboží se slevou přímo z internetových portálů. Část finančních prostředků z prodeje bude věnována na konto hokejového klubu. O podrobnostech této akce budeme informovat v nejbližší době.

Představení obchodní společnosti Penta CZ, s.r.o.

Obchodní společnost Penta CZ, s.r.o. působí na trhu od roku 1992 jako expert prodeje spotřební elektroniky, výpočetní a kancelářské techniky, domácích spotřebičů, zahradní techniky a mnoha dalších produktů. Svým zákazníkům nabízí širokou škálu kvalitních výrobků i odborný servis, a kvalifikovaný personál připravený pomoci každému zákazníkovi najít řešení podle jeho požadavků a představ.

V současné době nabízí společnost Penta CZ své zboží prostřednictvím několika internetových obchodů na českém, slovenském a maďarském trhu. Pro příznivce zdravého způsobu stravování má společnost web www.g21vitality.cz; jeho prostřednictvím nabízí kvalitní mixéry, odšťavňovače a sušičky na ovoce, se kterými si můžete připravit chutné smoothie koktejly, čerstvé ovocné šťávy, sušené ovoce či zeleninu. Navíc zde naleznete zajímavé články nebo inspiraci v podobě zveřejněných receptů.

Pro zahrádkáře, kutily a všechny, kteří si potřebují vybavit domácnost, nabízí Penta CZ webové stránky www.garden21.cz. Tam je k mání nejen funkční zboží za příznivé ceny, ale také cenné rady, články a videa o tom, jak používat naše výrobky. Futureboard neboli elektrické balanční vozítko je jako stvořené pro zábavu. Na www.g21-futureboard.cz jsou k dostání skvělá vozítka přímo z budoucnosti.

Produkty pro elektronickou evidenci tržeb, tiskárny, monitory, registrační pokladny, nebo příslušenství pro pokladní systémy můžete zakoupit na internetových portálech www.starpokladny.cz a www.pokladnisystemy.cz, kde si určitě vybere každý obchodník či podnikatel. Na webových stránkách www.tamron.cz si zase přijdou na své všichni profesionální i amatérští fotografové. Na výběr je velké množství kvalitních objektivů, slunečních clon, či příslušenství pro fotografování. Veškeré zboží, které Penta CZ nabízí, je dostupné na internetových stránkách www.penta.cz. Můžete si zde vybrat z nepřeberného množství výrobků z odvětví fotoaparátů, počítačů, TV, domácích spotřebičů, telefonů, hraček, zahradní techniky a mnoha dalších.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality