Páteční večer nenabídl strhující hokejovou show, přesto B-tým svou roli zvládl

07.10.2017 00:33, autor: Pavel Šácha

Hokejisté táborského B-mužstva se po těsné porážce v Milevsku vrátili na vítěznou vlnu. V páteční předehrávce krajské ligy zdolali na domácím ledě zatím nebodující Telč. K očekávanému zisku bodů je nenasměrovala žádná výrazná ukázka hokejové krásy, avšak urputná konfrontace s nepříliš tvůrčím, ale houževnatým soupeřem.

Páteční večer nenabídl strhující hokejovou show, přesto B-tým svou roli zvládl

HC Tábor B - Rytíři z Telče

6:4 (1:1, 2:2, 3:1)

Pátek, 6.10.2017 19:00 - Muži B

 

Branky a nahrávky: 18. Bouška (Kadilák), 27. Syrovátka (D. Hubáček), 33. Hlaváč (D. Hubáček, Ježek), 42. Ošmyk (Prštický), 44. Bouška, 57. Prštický (Kadilák, Brabec) - 8. Šalanda (Prášek), 34. Hauzar (Berka), 36. Hauzar (Prášek), 60. Šebesta (J. Havlík).

Rozhodčí: Stach - Bělohlav, Němec.   Vyloučení: 8:11 - navíc Šalanda (Telč) 10 minut OT.   Využití: 2:2   Góly v oslabení: 0:0   Průběžné skóre: 0:1, 3:1, 3:3, 6:3, 6:4   Diváci: 70

HC TÁBOR B: Michal Novák – Růžek, Hlaváč, Hastrman, F. Hubáček, Dudák, Brabec, Bouška – Syrovátka, Ježek, D. Hubáček - Drda, Pospíchal, Kratochvíl - Prštický, Kadilák, Ošmyk, Martin Novák.

RYTÍŘI Z TELČE: A. Havlík – Tušer, Šebesta, Prokeš, T. Havlík, Šťastný – Bína, Sokolík, Smejkal, Lupač, Kret, Berka, Hauzar, Prášek, Šalanda.


Štěpán Kadilák, trenér B-týmu HC Tábor: „ Znovu jsme v zápase prohrávali, což už je takový náš rituál. V první třetině jsme byli jasně lepším týmem, bylo to sedmnáct ku pěti na střely, ale řadu šancí jsme prováhali, protože jsme nebyli dostatečně důslední před bránou. Ve druhé části jsme se v tomhle směru zvedli, dostali se do vedení 3:1, ale pak jsme polevili, přestali jsme bruslit a soupeř nás za to potrestal. Před třetí třetinou jsme měli rozmluvu v šatně, kluci si naše slova vzali k srdci a utkání získali ve svůj prospěch. Z pohledu diváků nebyl zápas zrovna oku lahodící, ale hráči ho nakonec zvládli a zaslouží si za to pochvalu.“   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality