Partnerem pátečního utkání je KOVOSVIT MAS

04.03.2014 19:27, autor: Jiří Jelínek

HC Tábor - L. Medvědi Pelhřimov

3:2 (0:1, 1:1, 2:0)

Pátek, 7.3.2014 17:50 - Muži

 

Branky a nahrávky: 35. Havran (Černý, Kolomý), 55. Mrkvička (Matušík, Hájek T.), 57. Nedorost (Havran, Matušík) - 6. Kasalý F. (Hadrava Marek), 30. Adam (Kadlec)

Rozhodčí: Luczkow, Jechoutek - Marek, Nepomucký   Vyloučení: 9:9   Využití: 1:1   Góly v oslabení: 0:0   Průběžné skóre: 0:2, 3:2   Střely: 42:25   Diváci: 1961

HC TÁBOR: Klestil (Panec) - Havran, Černý, Hájek A., Kanov "A", Heršálek "A", Klíma - Sladký (Pechánek R.), Matušík "C", Mařík - Hájek T., Kolomý, Seidl - Kellner, Mrkvička, Nedorost

L. MEDVĚDI PELHŘIMOV: Brabec (Čekal) - Mečiar, Adam, Jelínek A., Kasalý D., Beneš, Novotný, Pecen - Kopic, Plachý "A", Kubát "C", Hadrava Marek, Hadrava Martin, Kasalý F., Votápek, Svoboda, Vylíčil, Kadlec, Kozlík

Partner

Partnerem hokejového utkání čtvrtfinále 2. ligy ČR v pátek 7.3.2014 od 18.00 na ZS v Táboře je akciová společnost KOVOSVIT MAS, jeden z významných sponzorů HC Tábor. Společnost KOVOSVIT MAS a.s., největší strojírenský podnik v táborském regionu   v letošním roce slaví 75 let od svého založení. Po provedené restrukturalizaci podniku v 90. létech minulého století firma v současné době reaguje na požadavky trhu a zákazníků, na zvyšování produktivity a snižování výrobních nákladů. Do výroby se dostávají víceosé stroje umožňující komplexní obrábění součástí a stroje vyráběné na základě specifických požadavků zákazníků. K dosažení strategie hledá především argumenty v oblastech a v možnostech nabídnout zákazníkovi kompletní servis a řešení, které spočívá nejen v prodeji stroje, ale v přípravě technologií, servisu, financování a řízení výroby.

Na druhé straně firma nezapomíná ani na podporu neziskového sektoru, tedy např. sportu, kultury, školství, zdravotnictví apod. Společnost KOVOSVIT MAS jako partner  tohoto  utkání připravila dárky pro děti do 15-let. Každé z dětí obdrží ve vstupním  vestibulu po příchodu na ZS výherní poukaz o dárky. O první přestávce utkání bude vylosováno 20 výherců z řad dětí, které si potom své výhry mohou vyzvednout o druhé přestávce utkání u vchodu do recepce ZS v prostoru FANSHOPU HC Tábor. Podmínkou pro převzetí ceny je zodpovězení jednoduché otázky z historie společnosti KOVOSVIT MAS, když nápovědu samu je možno získat přímo v prostoru zimního stadionu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality