Nadcházející sezona naservíruje pestré menu soutěží a akcí pro fanoušky

15.05.2018 23:41, autor: Pavel Šácha

Přípravy na novou hokejovou sezonu jsou v plném proudu a od počátku května je opět živo i v útrobách zimního stadionu a jeho okolí. Postupně odstartoval letní dril všech klubových výběrů HC Tábor a jejich reprezentanti podstoupí pod otěžemi svých trenérů nutnou tréninkovou dřinu. Stejně jako příprava hokejistů jsou v plném proudu i přípravy zpestření domácích mistrovských zápasů A-mužstva spojená s programem a akcemi pro fanoušky.


Věříme, že letošní značně obměněný a obohacený program diváky zaujme a z jednotlivých střetnutí budou i díky němu odcházet spokojeni. Vedení HC Tábor je připraveno reagovat i na případné podněty ze strany samotných fanoušků, které mohou zasílat na e-mail: soutezhct@seznam.cz.

Na co se mohou fanoušci těšit?


Už v letních měsících zahájí sezonu FOTOSOUTĚŽ, která bude vyhlášena ve dvou kategoriích do 15 let a nad 15 let.

Úplnou novinkou bude v letošním roce soutěž NEJ FANYNKA HC TÁBOR. Připravena je pro všechny slečny a dámy, které navštěvují hokejová utkání táborského „áčka“.

Zajímavou obměnou projde tradiční STŘELECKÁ SOUTĚŽ. Vedle základních kol se postupně uskuteční také finálová kola za stanovené období. Všechno pak vyvrcholí velkým superfinále za celou základní část, při kterém budou ve hře velmi atraktivní ceny.

Fanoušci Kohoutů se budou v sezoně osobně podílet na vyhlášení NEJLEPŠÍHO HRÁČE UTKÁNÍ a současně vyhlášeným hokejistům i předávat věcné ceny. Spolu s nimi se tohoto úkonu chopí i vybraný hokejista žákovských mužstev, pro něhož to bude odměna od trenérů za výkon v utkání. Věcná cena čeká přitom čeká nejen na hráče, ale i na samotného fanouška - aktéra vyhlášení.

Chcete překvapit na narozeniny někoho z vaší rodiny, kamaráda či kamarádku, potomka, anebo kohokoliv, na kom vám záleží? Pak je právě pro vás připravena další akce pod názvem MULTIMEDIÁLNÍ KOSTKA PRO FANOUŠKY. V rámci domácího mistrovského zápasu HC Tábor připravíte vašemu oslavenci nezapomenutelný dárek v podobě originálního přání na multimediální kostce nad ledem.

Stejně jako v loňské sezoně, tak i v nadcházejícím ročníku nesmí chybět soutěž O VSTUPENKY NA EXTRALIGU A WSM LIGU. Díky ní mohou výherci z řad fanoušků HC Tábor zažít hokejovou atmosféru v našich nejvyšších hokejových soutěžích.

Také v letošním roce zařadí klub do svého programu CHARITATIVNÍ UTKÁNÍ. Budeme rádi, pokud nám fanoušci zašlou na e-mail: soutezhct@seznam.cz své návrhy, jakým směrem by se měla letošní charitativní pomoc ubírat. V souvislosti s tímto zápasem je v jednání speciální a jedinečná sada dresů, kterou by si následně mohli fanoušci zakoupit.

PARTNER TÝMU – to je název dalšího programu, který je pro fanoušky připraven na nadcházející ročník. Na ty z nich, kteří se do programu přihlásí, čeká několik výhod, zajímavých cen. Především se pak mohou těšit na bližší kontakt se členy táborského A-týmu i na nevšední zážitky v nejbližší sezóně.

Příprava na nový ročník finišuje i ve FANSHOPU. Vedle nových produktů se už nyní pracuje na třetím ročníku AUTOGRAMIÁDY, která by měla vypuknout se zahájením soutěže A-mužstva. Pro malé neposedy je opět naplánován tradiční ČERTOVSKÝ REJ a nebudou chybět ani soutěže prostřednictvím facebooku.

Podrobnosti k jednotlivým soutěžím a akcím budou postupně zveřejňovány s blížícím se termínem jejich uskutečnění. Stejně tak budeme informovat také o akcích pro fanoušky, které jsou v jednání.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality