MLADŠÍ DOROST: Dobrá práce, Kohouti! Ostrá víkendová mise přinesla dvě výhry

11.12.2017 22:05, autor: Pavel Šácha

Táborští mladší dorostenci mají po víkendovém startu nadstavby pádný důvod ke spokojenosti. Po bezmyšlenkovitém rozhodnutí příslušných svazových činovníků stihli během necelých dvaceti hodin odehrát dva venkovní zápasy a nacestovat 570 kilometrů. Navzdory této „kratochvíli“ odvedli na ledě výtečnou práci a odstartovali do klíčové fáze sezony dvěma výhrami.

MLADŠÍ DOROST: Dobrá práce, Kohouti! Ostrá víkendová mise přinesla dvě výhry

HC Krkonoše - HC Tábor

2:6 (1:2, 0:1, 1:3)

Sobota, 9.12.2017 17:30 - Dorost

 

Branky a nahrávky: 18. Rada, 47. Křížek (Kroh) - 5. Kundrát (Matoušek), 7. Matoušek (Eremiáš, Kundrát), 36. Slabý, 47. Kovářík (Duda, Šťastný), 49. Kovářík (Eremiáš), 59. Šrubař (Kundrát, Kovářík).

Rozhodčí: Svoboda - Brož, Huzei.   Vyloučení: 5:2   Využití: 0:0   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 21:40   Diváci: 47

HC KRKONOŠE: Holubec – Drobný, Štembera, Mostecký, Křížek, Horák, Mičák – Knutson, Vaněk, Rada, Bílek, Vognar, Kroh, Schierl, Voděrek, Mlejnek, Kolda, Cerman.

HC TÁBOR: Machálek– Šťastný, Kofroň, Šrubař, Janda, Adamec – Kovářík, Duda, Slabý, Eremiáš, Kundrát, Matoušek, Růžička, Sviták,

HC Strakonice - HC Tábor

3:9 (1:1, 1:4, 1:4)

Neděle, 10.12.2017 11:00 - Dorost

 

Branky a nahrávky: 8. Andrle (Vaněček) , 36. Šimák (Beníšek), 55. Andrle - 18. Kovářík (Slabý), 25. Kovářík, 26. Kundrát (Eremiáš), 29. Kovářík (Duda, Kofroň), 39. Slabý (Duda) 44. Šrubař, 45. Matoušek (Eremiáš, Kundrát), 46. Kofroň (Slabý) 57. Koreš.

Rozhodčí: Vovčko - Častoral, Mašek.   Vyloučení: 3:5   Využití: 1:2   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 23:40   Diváci: 55

HC STRAKONICE: Kováč – Bezpalec, Tuháček, Koryťák, Balvín, Vaněček st., Vaněček ml. – Andrle, Beníšek, Rendl, Braun, Šimák, Časta, Koška, Novák.

HC TÁBOR: Machálek, Novák – Šťastný, Kofroň, Šrubař, M. Janda, Adamec, J. Janda – Kovářík, Duda, Slabý, Eremiáš, Kundrát, Matoušek, Růžička, Ent, Sviták, Koreš.


René Skalický, trenér mladšího dorostu HC Tábor – po utkání ve Vrchlabí: „K obávanému zápasu s neznámým soupeřem ve Vrchlabí jsme vyhlíželi s obavami, ale zápas nakonec jasně vyzněl pro nás. S houževnatě bránícím soupeřem to sice bylo trochu trápení, ale nakonec rozhodla naše větší zkušenost. Klasicky se navíc prosadili naši obávaní střelci, kteří zápas dotáhli do vítězného konce.“ Po utkání ve Strakonicích: „Do utkání ve Strakonicích jsme vstupovali jen deset hodin po příjezdu z Vrchlabí, a proto byl jeho začátek takový ospalý. První třetina vyzněla trochu rozpačitě, ve druhé jsme však už přidali a konečně to do strakonické branky začalo i padat. Máme stálé problémy s počtem beků. Proto jsme už nastoupili i se dvěma hráči osmé třídy, kteří se zhostili prvního utkání za mladší dorost velice dobře. Máme po náročném cestovatelském víkendu šest bodů a jsme navýsost spokojeni.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality