Informace o vstupném na domácí duely kohoutů v nové sezoně. Novinkou je permanentka s místenkou

06.08.2022 11:29, autor: Pavel Šácha

První přípravné utkání táborských hokejistů je za dveřmi a vpovzdálí už se rýsuje také zahájení mistrovské sezony. Klub HC Tábor nyní přináší informace k zahájení prodeje vstupenek na letní herní prověrky i základní část nového druholigového ročníku. Lákavé novinky provázejí i start prodeje permanentních vstupenek.

Vstupné na přípravná utkání

Jednotná cena vstupného na přípravné zápasy táborského týmu – tedy už na mimořádně atraktivní úterní duel
s prvoligovou Duklou Jihlava – je stanovena na 70 Kč. Vstup zdarma mají děti do 140 cm výšky a držitelé průkazu ZTP/P. Vstupenky na zmíněný úterní duel s Jihlavou si můžete už nyní zakoupit online na webu www.vstupenky.hctabor.com.

Vstupné na mistrovské zápasy základní části

Jednotná cena vstupného na domácí mistrovská vystoupení úřadujícího krále soutěže v základní části činí 100 Kč. Rovněž přitom platí obvyklý volný vstup pro děti do 140 cm výšky a držitele průkazu ZTP/P. Také před ligovými duely můžete pochopitelně využít pohodlí online nákupu vstupenek. 

Permanentní vstupenky

Nabídka permanentních vstupenek na všechny domácí zápasy základní části druhé ligy se těší mezi věrnými táborskými fanoušky stále větší oblibě. Aby také ne…! Jejich noví majitelé se zbaví starostí s obstaráváním si vstupného před každým jednotlivým zápasem, co je však podstatné, pořízením permanentky mohou ušetřit až 500 Kč!

ZÁKLADNÍ VERZE

Uvedená pětisetkorunová sleva se váže ke koupi základní verze permanentní vstupenky. Při běžném vstupném by divák zaplatil za návštěvu 21 domácích utkání kohoutů v základní části 2100 Kč. Permanentka v základní verzi ho přijde na pouhých 1600 Kč!

Online prodej permanentních vstupenek začne už v sobotu 6. srpna na webu www.vstupenky.hctabor.com.
Do běžného prodeje půjdou o devět dní později, tedy v pondělí 15. srpna. Zakoupit si je můžete na recepci Zimního stadionu Tábor, v prodejně Fanshopu HC Tábor na západní straně stadionu a na pokladnách při domácích zápasech A-týmu, to vše až do neděle 23. října.

SPECIÁLNÍ VERZE S MÍSTENKOU     !!! NOVINKA !!!   

Na sezonu 2022 – 2023 připravil klub HC Tábor pro své příznivce i jednu velmi lákavou novou nabídku: permanentku na konkrétní místo v hledišti. Majitel této vstupenky v hodnotě 1800 Kč ušetří 300 korun oproti běžnému vstupnému; především si ale její koupí rezervuje své oblíbené sedadlo v hledišti na celou základní část soutěže. Bonusem je právo na dané sedadlo i pro zápasy play-off.
JAK VSTUPENKU S MÍSTENKOU OBJEDNAT? Ke koupi permanentní vstupenky s místenkou je nutná předchozí dohoda, na základě které ji pro vás klub zajistí. Kontaktovat nás můžete buď na telefonním čísle 608 974 488, anebo prostřednictvím e-mailu na adrese hctabor@volny.cz.
V objednávce je zapotřebí uvést světovou stranu (hlediště Jih, Východ či Západ), sektor (A, B, ...), řadu a číslo sedadla, které si chcete rezervovat (viz plánek hlediště na tomto webu v sekci Vstupné).

Příjem rezervací na permanentky s místenkou potrvá do 15. září. Objednané permanentní vstupenky se budou vydávat na recepci zimního stadionu od pondělí 19. září (platba hotově).

Dodejme, že pro majitele permanentních vstupenek na druholigovou sezonu 2022 – 2023 přichystal klub i další balíček výhod a slev. Bližší informace o jeho obsahu přineseme později.             

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality