6. TŘÍDA: Táborští získali na Hané čtvrté místo i vítaný studijní materiál před ligou

24.08.2016 23:01, autor: Pavel Šácha

Hráči šesté třídy HC Tábor bojovali v minulých dnech na Memoriálu Romana Weisse v Olomouci. Z dvoudenního mezinárodního turnaje si domů přivezli čtvrté místo, ostruhy několika kvalitních soupeřů a s nimi i cenné zkušenosti, které mohou zúročit v blížící se ligové sezoně.

6. TŘÍDA: Táborští získali na Hané čtvrté místo i vítaný studijní materiál před ligou


HC Tábor - HC Letci Letňany 1:4 (1:3, 0:1)

Branka Tábora: Spěváček (Šťastný). Nejlepší hráč v utkání: Adam Kofroň.

HC Tábor - HK Ogre Juniors (Lotyšsko) 6:1 (1:0, 5:1)

Branky Tábora: Kofroň (Cícha), Kofroň (Spěváček), Kofroň (Šťastný), Botka (P. Pospíchal), P. Pospíchal, Spěváček (Kolací). Nejlepší hráč v utkání: Vojtěch Spěváček.

HC Tábor - HC Olomouc 5:8 (2:4, 3:4)

Branky Tábora: Botka, Spěváček, Kupka (Lutovský), Eichler (P. Pospíchal), Botka. Nejlepší hráč v utkání: Michael Botka.

HC Tábor - HK Poprad (Slovensko) 7:1 (4:0, 3:1)

Branky Tábora: P. Pospíchal (J. Pospichal), Spěváček, Botka (J. Pospíchal), Botka (Eichler), Kofroň, Kofroň, Spěváček (Cícha). Nejlepší hráč v utkání: Jan Pospíchal.

HC Tábor - HC Dynamo Pardubice 1:2 (1:1, 0:1)

Branka Tábora: P. Pospíchal. Nejlepší hráč v utkání: Daniel Jansa.

HC Tábor - Orli Znojmo 6:0 (3:0, 3:0)

Branky Tábora: Kofroň (Kolací), Štefka (P. Pospíchal), P. Pospíchal (J. Pospíchal), J. Pospíchal (Botka), Cícha (Duben), Spěváček. Nejlepší hráč v utkání: Patrik Hofman.

KONEČNÉ POŘADÍ: 1. HC Olomouc 15 bodů, 2. Letci Letňany 14, 3. Dynamo Pardubice 12, 4. HC Tábor 12, 5. Ogre Juniors 6, 6. HK Poprad 0, 7. Orli Znojmo 0.

Turnajová klání v Olomouci měla zajímavé bodování. Bod získal tým za každý vyhraný poločas a další za celkové vítězství. V případě nerozhodného stavu každé poloviny utkání vyšel naprázdno, jedním bodem byla ohodnocena celková remíza. Bonusem navíc se stal 1 bod k dobru za výhru o více než 5 gólů, nebo naopak -1 bod za prohru o více než 5 branek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality